Reparació de productes electrònics

Existeix la creença en els productes electrònics que moltes vegades és més barat un equip nou que reparar-lo, no sempre és així.

Les plaques electròniques ja siguin domèstiques o industrials, la majoria de les vegades tenen reparació. Les plaques electròniques estan compostes d’una base sobre la qual hi ha unes «pistes impreses» de coure que uneixen els diferents components, aquests components es poden localitzar i procedir a la seva substitució.

A TOTSOM disposem dels equips tècnics necessaris per a realitzar el diagnòstic i reparació de la majoria de productes electrònics industrials i domèstics com ara mòbils, portàtils, tauletes i petits electrodomèstics.

Des de TOTSOM retardem l’obsolescència programada, ja que la majoria de plaques electròniques ja siguin domèstiques o industrials tenen reparació.

Amb molts anys d’experiència i coneixements d’enginyeria electrònica diagnostiquem la part avariada del seu dispositiu electrònic i li ho reparem, donant-li així una segona vida útil

Algunes de les reparacions realitzades amb èxit:

Reparació d'equips industrials

Substituir un equipament industrial que ha deixat de funcionar acostuma a ser car, i a causa de la seva llarga vida útil, a vegades, quan es vol reemplaçar ja no es troba en estoc.

Sovint, pot ser una reparació fàcil ja que amb el temps, les soldadures es poden fer malbé o alguns dels components poden deixar de funcionar a causa del desgast del temps, sobrecàrrega en els materials semiconductors, etc.

Des de TOTSOM prioritzem la reparació d’aquests dispositius perquè el cost de tornar a posar en marxa l’equip sigui mínim.

Sovint, pot ser una reparació fàcil, ja que amb el temps, les soldadures es poden fer malbé o alguns dels components poden deixar de funcionar a causa del desgast del temps, sobrecàrrega en els materials semiconductors, etc.

Des de TOTSOM prioritzem la reparació d’aquests dispositius perquè el cost de tornar a posar en marxa l’equip sigui mínim.

Empleni el formulari i ens posarem en contacte amb vostè per a oferir-li un pressupost sense compromís.

Quanta més informació ens pugui proporcionar més ràpid podrem donar-li una solució!

* Campos obligatorios

No et quedis amb el dubte!

Si no troba el que cerca en la web, no sap si podem solucionar les seves necessitats tecnològiques o necessita un pressupost, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari i li respondrem al més aviat possible.

Si ho prefereix pot visitar-nos en les nostres instal·lacions, no obstant això li recomanem que concertem una cita per a poder atendre-li amb tot el temps que sigui necessari.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE:

----

FINALIDAD:

Prestar els serveis sol·licitats i atendre les seves sol·licituds de contacte a través dels nostres formularis de la pàgina web www.totsom.es així com l'enviament de comunicacions comercials i butlletí informatiu. Les comunicacions amb el client a través de Whatsapp o plataformes similars.

LEGITIMACIÓ:

  • Consentimient de l'interessat.
  • Execució Interès legítim del responsable.

DESTINATARIS:

No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

DRETS:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament en info@totsom.es