Enginyeria

Si hi ha alguna cosa que ens descriu és el caràcter de TOTSOM, i com a empresa del sector de la tecnologia situada a la província de Lleida, és l’afany de conformar projectes que s’ajustin a les necessitats dels nostres clients.

L’enginyeria és un terme que abasta un gran ventall d’especialitats. En TOTSOM, ens centrem en la branca d’electrònica industrial i automàtica. Estem especialitzats en l’optimització de recursos en línies de producció i en l’elaboració de projectes personalitzats.

Els nostres
Serveis

En tota implantació, nova o de retrofitting de procés industrial, es requereix un estudi previ i l’elaboració de la documentació tècnica necessària complint amb les normatives vigents.

Per això, des de TOTSOM, oferim diferents solucions per complementar la implantació de projectes propis a mida i / o en format outsourcing que externalitzin els seus serveis.

Estudi i reforma de sistemes implantats
(retrofiting)

En modernitzar una indústria pot haver-hi espai limitat, analitzem com aprofitar aquest espai per complir les seves necessitats.

Assessoria en projectes de digitalització
i Indústria 4.0

Acreditats per la Generalitat de Catalunya, mitjançant ACCIÓ, com a professionals en tecnologia i Indústria 4.0.

Elaboració d'esquemes elèctrics i documentació per a quadres de control

Implementem la nostra experiència en automatització industrial, amb l’elaboració d’esquemes elèctrics i quadres de control.

Estudi i implantació de nous sistemes industrials a mida

Realitzem estudis exhaustius per determinar la millor solució en cada cas específic i poder fer-la efectiva d’una forma eficaç.

Automatització i control de processos industrials

Integració de la lògica necessària per al correcte funcionament de les màquines, línies de producció i la seva compenetració.

Projectes d'automatització i
robòtica clau en mà

Des de l’estudi de les necessitats fins a la implantació de sistema, incloent-hi la part de disseny, integració i implantació.

Consultoria

L’actual CEO, Oriol Torruella, està acreditat com a assessor en el marc dels programes d’ACCIÓ en l’àrea de perícia de tecnologia i àmbit sectorial RIS3CAT d’Indústria 4.0.

El segell d’assessor acreditat és atorgat per la Generalitat de Catalunya a través de ACCIÓ per a identificar als professionals que tenen el perfil més adequat per a oferir un acompanyament personalitzat i expert a les empreses a través dels programes que ofereix ACCIÓ.

Aquesta acreditació permet l’oportunitat que els nostres clients puguin optar als cupons de la competitivitat empresarial d’ACCIÓ.

Des de TOTSOM et podem assessorar en:

Enginyeria electrònica

L’enginyeria electrònica és l’encarregada de proporcionar solucions, mitjançant la utilització de circuits impresos (PCB), a problemes de control, telegestió, IoT, etc.

Dissenyem i desenvolupem equips electronics personalitzats per cada client, aconseguint un major control dels seus propis serveis.

A TOTSOM ens encarregem de:

Destaquem també la reparació de tota mena de productes electrònics. (linkar pestanya reparació/electronica)

Enginyeria de Control

L’enginyeria de control és l’encarregada d’analitzar i actuar sobre els sistemes amb comportament dinàmic, és a dir, sistemes que varien en el temps. Per això ens encarreguem de dissenyar, planificar i desenvolupar solucions que s’adaptin al procés a automatitzar.

Dissenyem i desenvolupem el programari que s’adapti al projecte, amb la intenció de controlar i digitalitzar el procés industrial.

A TOTSOM ens encarregem de:

Els nostres serveis