COMPLINT SOMNIS ...

Som una companyia especialitzada en la implementació de sistemes d’automatització industrial que, juntament amb el desenvolupament de productes electrònics, faciliten a les empreses del sector industrial i agrícola l’adaptació al nou entorn digital.

Gràcies a un equip multidisciplinari i a una consolidada experiència, TOTSOM és una de les úniques empreses del sector que ofereix solucions a personalitzades que cobreixen les necessitats de cada client.

QUI SOM?

TOTSOM neix l’any 2015 fundada per l’actual CEO, Oriol Torruella Soro, després de veure la necessitat de solucions que s’adaptin als requeriments dels clients. Amb una notable experiència a la seva esquena, gestiona una empresa ambiciosa amb la intenció d’estar en el nucli de les noves tecnologies. Per això ha aconseguit unir i forma a un grup d’enginyers joves amb un mateix focus de desig i ambició.

Especialitzats en la implementació de sistemes d’automatització industrial que, juntament amb el desenvolupament de productes electrònics, faciliten a les empreses del sector industrial i agrícola l’adaptació al nou entorn digital.

Gràcies a un equip multidisciplinari i a una consolidada experiència, TOTSOM és una de les úniques empreses del sector que ofereix solucions a mesura que cobreixen les necessitats de cada client.