PROJECTES PERSONALITZATS

Les teves idees en una placa

Coneix més sobre els nostres serveis
TOTSOM · TECHNOLOGY SYSTEMS

Donem sortida als seus problemes tecnològics

TOTSOM, dedicats a l’automatització industrial al costat del desenvolupament de productes electrònics, podem ajudar-lo en totes les etapes del seu projecte.

Programació de processos repetitius. Dissenyem el sistema de control amb la seva integració o qualsevol delos processos implicats individualment Seguir llegint…

Juntament amb la Mecànica Moderna, sumant així experiència i recursos, som un referent de zona respecte a Motion Robòtica industrial Seguir llegint…

En els últims anys, els avanços tecnològics han permès connectar la majoria d’equips a internet, això ha brindat noves possibilitats Seguir llegint…

Desenvolupament de productes electrònics. Realitzem la materialització integral de les seves idees, disseny estètic amb elaboració dels prototips Seguir llegint…

Automatizació, Electrònica y Programació

En què creiem i com ho fem?

Oriol Torruella, TOTSOM

“Per a poder comprendre bé, l’important és deixar les teves idees i coneixements preconcebuts a casa, per a no construir la solució al problema abans de tenir la visió global de les necessitats del client.”

No és que estiguem en contra de l’evolució tecnològica, però creiem que estem en un punt en el qual s’ha de tenir en compte l’entorn en el qual vivim i la petjada que deixarem després de nosaltres.

Per això, en tots els projectes es busca una solució òptima a les necessitats del client tenint en compte entre altres factors l’optimització de recursos, materials reciclables i estalvi d’energia així com la utilització de components de baix consum en electrònica, utilització d’automatitzacions/domòtica per a zones de treball, implantació d’equips amb tecnologia 0-Watt, etc.

ELS NOSTRES PARTNERS ESPECIALITZATS

TOTSOMagri
TOTSOMagri
Fabricante de Software y Hardware para brindar soluciones innovadoras a los sectores agrario y ganadero, con la finalidad de poder ofrecer las mejores soluciones a comunidades de regantes, cooperativas y granjas, entre otras.

+info
Nearby Sensor
Nearby Sensor
Empresa tecnológica especializada en el desarrollo de soluciones industriales e infraestructuras a través de tecnologías IIoT y Edge Computing. Disponen de Nearby Platfrom, una plataforma multi-solución, concebida como una herramienta abierta a cualquier entorno o nivel de negocio.

+info
Mecanica Moderna
Mecanica Moderna
Empresa con más de 100 años de experiencia especialista robótica y motion. Tienen los mejores productos para el control de movimiento, incluyendo controladores, accionamientos, transmisiones mecánicas y elementos de medición e indicación.

+info
Sisteplant
Sisteplant
Empresa de servicios de ingeniería industrial con la misión de ayudar activamente a prosperar a sus clientes utilizando técnicas innovadoras de organización y gestión. Ofrecen CAPTOR y PRISMA, softwares MES y GMAO para aportar inteligencia tecnológica a la toma de decisiones y al mantenimiento en planta.

+info
COPA-DATA
COPA-DATA
Desarrollador de software de automatización industrial y energética. Disponen del software zenon, una interfaz hombre - máquina, que contribuye a empresas a la transformación y a la convergencia OT e IT.

+info
Assessor Acreditat, Acció, Generalitat de Catalunya

ACREDITACIÓ ACCIÓ
Agència per a la competitivitat de l'Empresa

L’actual CEO de TOTSOM, Oriol Torruella Soro, està acreditat com a assessor en el marc dels programes de ACCIÓ en l’àrea de perícia de tecnologia i àmbit sectorial RIS3CAT d’Indústria 4.0.

El segell d’assessor acreditat és atorgat per la Generalitat de Catalunya a través de ACCIÓ per identificar als professionals que tenen el perfil més adequat per a oferir un acompanyament personalitzat i expert a les empreses a través dels programes que ofereix ACCIÓ.

Aquesta acreditació permet l’oportunitat que els nostres clients puguin optar als cupons de la competitivitat empresarial de ACCIÓ.

En TOTSOM, treballant en el sector de les noves tecnologies i evolucionant amb elles

i aquestes són les nostres bases per a oferir la millor solució possible

Un poco de todo y mucho de TOTSOM!

Espai per a realitzar els nostres comunicats i en la mesura que ens sigui possible algun articulo que els pugui ser d’interès relacionats amb l’Automatització industrial, electrònica i noves tecnologies.