Automatització

Un dels pilars més assentats de TOTSOM és la gestió, control i automatització de processos industrials. Aconseguint una gestió integral del projecte d’automatització industrial o de qualsevol procés implicat.

Partiendo de las necesidades del cliente, diseñamos el sistema de control y su integración, empezando por el estudio del mejor sistema a implantar, su planificación y realización de la documentación de todos los elementos implicados en la instalación, construcción del armario de control y finalmente la puesta en servicio de la instalación.

Gràcies a l’habilitat de TOTSOM a adaptar-se a qualsevol projecte, ens proporciona la capacitat de gestionar projectes de diferents sectors, havent aconseguit els millors resultats en empreses del sector agrícola, alimentari i industrial.

Treballem amb dispositius de les primeres marques com Schneider, Delta Electronics, ABB, Phoenix Contact, Siemens, entre altres, que ens permet també, adaptar els nous processos als sistemes ja existents.

Des de TOTSOM oferim sistemes de supervisió i d’adquisició de dades SCADA i sistemes de producció MES, que s’ajusten a les preferències del client i que respecten la normativa i estructura del propi sector.

A la hora de controlar y gestionar los procesos industriales es de vital importancia disponer de sistemas de visualización que sean claros y precisos.

Serveis d'Automatització Industrial

Hem aconseguit la confiança d’un gran nombre d’empreses de diferents sectors que compten amb els nostres projectes d’automatització, control i telegestió per a les línies de producció i desenvolupament, i a tot això amb la garantia del millor servei postprojecte.