IoT & INDUSTRIA 4.0

En els últims anys, els avanços tecnològics han permès connectar la majoria d’equips a internet, això ha brindat noves possibilitats en el camp domèstic i industrial, introduint els conceptes de IoT i d’Indústria 4.0.

La importància de tenir els equips connectats a internet és la possibilitat de tractar les dades recopilades i actuar en funció d’ells. Permetent una estructura distribuïda en tot tipus d’empreses i sectors.

TOTSOM, com a experts en integració de sistemes, disposem dels coneixements necessaris per a combinar el món de la recopilació, anàlisi i explotació de dades amb els equips tradicionals de camp, per a adaptar qualsevol tipus d’indústria (química, agrícola, etc.) al nou entorn digital.

Amb la plataforma NearbyPlatform, integrem sistemes a nivell IT tipus GMAO, ERP, SCADA amb la majoria de protocols de comunicació a nivell industrial (MODBUS, BACNET, DALI, PROFINET, etc.) i IoT (Zigbee, MQTT, BLE, Wifi, etc.).

Amb l'ús d'aquesta plataforma, TOTSOM aconsegueix facilitar un entorn digital segur

TOTSOM proporciona amb aquesta plataforma una major fiabilitat en la gestió de les dades. Tots els nostres projectes es realitzen a mesura per cada client, per la qual cosa no importa el sector professional d’aquests.

iot totsom