En primer lloc volem donar les gràcies a tots els nostres clients. Gràcies a vosaltres podem anar evolucionant i millorant els nostres serveis.

Volem informar a tots els visitants de www.totshop.es que degut a l’evolució de TOTSOM, empresa que gestiona aquest domini, ha pres la decisió de tancar el e-comerce de productes informàtics de consum.

Gracies a l’exigència dels nostres clients i la nostra activitat altament relacionada amb el desenvolupament de productes electrònics i l’automatització industrial, ens hem especialitzat en una gama de productes informàtics encarats a complir amb les més altres exigències en l’industria i entorn empresarial. Convertint-nos en partner d’algunes de les principals marques, sinònim de qualitat, resistència i eficiència energètica.

Parthner_footer

No per aquest motiu deixarem d’oferir tot el ventall de solucions informàtiques per poder cobrir les necessitats tecnològiques tant en l’entorn particular com en l’oficina, mitjançant una atenció pre-venta i post-venta molt més personalitzada.

Si esta interessat en qualsevol producte informàtic ja sigui per us particular com per empresa, posis en contacte amb nosaltres i l’hi oferirem assessorament personalitzat.